Senzační podzimní bábovka

Bábovka jako od babičky, to patří k babímu létu. Je hotová za pět minut – a to je dobře, protože se po ní taky zapráší, sotva ji postavíte na stůl.

Ingredience:

Postup:

  1. Rozehřejte troubu na 200 °C
  2. Rozmíchejte cukr s vejci
  3. Vedle zamíchejte mouku s práškem do pečiva
  4. Všechny ingredience kromě kakaa smíchejte dohromady
  5. Rozdělte těsto na 2 poloviny a do jedné půlky podle chuti přidejte kakao.
  6. Vymažte formu na bábovku a na střídačku do ní nalijte vrstvy kakaového a bílého těsta
  7. Pečte 45 minut, pak zkuste bábovku propíchnout čistou špejlí. Pokud se na ni nechytá těsto, je bábovka hotová!
  8. Ještě teplou pocukrujte, nechte chviličku zchladit, ať vám není špatně, a servírujte k odpolední svačině.