Grilovaná ryba s řeckým kořením

Léto v plném proudu, nejlíp je prostě venku, s přáteli, a samozřejmě s dobrým jídlem. Vsaďte na skvělou grilovanou rybu, kterou máte za 10 minut na grilu a za dalších 10 na stole.

 

Doba přípravy: 10 minut

Doba na grilu: cca 10 minut (podle vašeho grilu)

Chlazení: +1 hodina

Počet porcí: pro 4 osoby

 

Ingredience:

Postup:

  • Smíchejte česnek, olivový olej a koření v malé misce a směsí potřete každý filet z obou stran.
  • Předehřejte gril a lehce naolejujte mřížku
  • Potřete olejem alobal a položte ho na gril, na alobal pak položte filety.
  • Grilujte každý filet, dokud se maso lehce nerozpadá pod vidličkou, zhruba 5 minut po každé straně. Servírujte.

Dobrou chuť!